För mig i tid.

I dag kom böckerna som jag har väntat på, jag fick även pengar så att jag kan betala dem.
Jag har varit på cd-rean och bytt en skiva eftersom det var fel skiva i, typ. Jag har haft morsan och Göran här, fick en bok. Jag har haft Rekåba här och vi pratade om livet och kramades innan hon lämnade mig för storstaden. Nu är jag mätt och har lågt blodsocker så jag får se till att trycka i mig en macka till innan jag går och lägger mig. Pär skrev om sitt "bibliotek" det skulle jag med vilja göra men det består bara av kurslitteratur till religionsvetenskap och pocketar, hur roligt är det liksom? Jag ångrar att jag inte har läst fler klassiker i mitt liv. Tänk vad mycket jag hade kunnat och förstått, om jag hade läst dem, som nu bara går förbi mig.
Jag köpte två pocketar på ärekfienden Wettergrens' pocketrea, först fick jag dock en bok som inte riktigt va som den skulle med vikta sidor osv så detär helt klart så att de har sämre kvalitet där.

I går halkade jag och slog mig halvt fördärvad på en gata i Göteborg, måste sett riktigt roligt ut. Jag började blöda så jag fick gå in till mitt jobb och plåstra om mig innan jag drog mig hemmåt för att invänta middag, efterrätt och sällskap.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
adopt your own virtual pet!