Hård vecka!

Veckan som har gått har nog varit den hårdaste i mitt liv, ok kanske inte men den hårdaste på ett bra tag.
På onsdag sprang jag omkring i Akademibokhandeln och fyllde påsar med folks beställningar från Bokrean. Vi hade drygt 1 100 beställningar och när jag gick 15:00 så var det ca 200 kvar. Det blev en hel del påfyllnad med socker eftersom det var lite springande upp och ner för trappan eftersom folk var tvungna att få med något från nedervåningens utbud i varje order. I torsdags så började rean och det var mycket folk. Jag stod i kassan där nere så det var inte lika mycket folk som skulle betala men det räckte. Det var jätteskoj att stå där och kämpa lite med betalningar. Det blev jättevarmt så det var svettigt men det gick bra. I fredags fortsatte det fast det var inte lika mycket folk som i torsdags. I går var jag görtrött hela dagen och jag trodde nog att jag skulle vara piggare i dag men icke. Jag vaknade sju i morse och läste ut en bok och nu så är jag görtrött igen.

Den nya cola lighten är inte alls god. Jag saknar nästan den gamla. Denna är mer blaskig i smaken och sötningsmedlet har en konstig smak. Fast det lär vara en vanesak det också och jag tror nog att jag snart gillar den som jag lärde mig att göra med aspartam-colan.

Nu är det jättefint väder ute så jag ska ta en promenad.

Jag köpte massor av böcker på rean, mest olika fackböcker men även några klassiker som är bra att ha. Eftersom jag har praktik på Akademibokhandeln så fick jag handla till personalpris och det är inte fel. Jag köpte även en kartbok som jag ibland har saknat, och den var billig ockås. 79:- minus rabatt.

I morgon är det dags.

Imorgon kommer jag att börja min praktik på Akademibokhandeln och det börjar bli lite nervöst. Inte så att det spelar någon större roll men det ligger där någonstans långt bak och ibland kommer det fram och alla tvivel gör sig påminda. Nu har jag i alla fall inhandlat mjölkchoklad så att jag kommer att klara kvällen utan vidare.

Drömmar.

Jag hade tänkt att göra detta till värsta dateing-dagboken men det gick inte så bra. Nu är allt tillbaks till det normala igen och jag ska snart ner för att tvätta. Om det ska gå lika lång tid tills nästa gång så är det några års förberedanden som gäller. Jag hade trevligt dock men allt händer på en gång och jag orkar inte det.

Nästa vecka så ska jag börja praktisera på Akademibokhandeln. Det kommer säkert att bli jätteskoj, det verkar vara skoj att jobba på ett sådant ställe i alla fall så det ser jag fram emot med skräckblandad förtjusning. Jag slutade på antikvariet idag så nu kommer det inte att bli några fler lata dagar där jag kommer att sitta och läsa en bok i några timmar för att sen gå hem lite tidigare. De senaste dagarna har det varit mycket att göra och nästa vecka börjar rean som säkert hade varit väldigt kul att vara med på. Från och med nu kommer mitt liv att förändras ganska mycket. Från en tillvaro som är lite tveksam till att jobba 9-15 varje dag. Undra hur jag ska klara det. Och förhoppningsvis så kommer jag inte att ha mycket tid över till att fråga mig  vad som egentligen händer när jag träffar någon av det motsatta könet.