27

27 sucks, jag vägrar! Jag lovar jag är egentligen 20.

Veronica Mars

Är nog ändå bäst just nu. Jag gillar den serien och sen är det ju trevligt att han från just shoot me är med. Det är väldigt svårt vart serien ska ta vägen och om hon har legat med sin bror. Det låter för otroligt för amerikansk tv så det är säkert herr Mars som är pappan ändå.

Imorgon så ska det bakas tårta!

Det var något starkt i maten.

Det var något starkt i maten förut. Nu ligger det och retar min hals. Inte alls vad jag hade tänkt mig.
Åt min goda köttfärsås idag, och det är alltid lika gott.

Mitt liv är så jävla tråkigt så det händer ingenting.

Trött så trött jag är så trött.

Tråkigt, tråkigt men varför måste jag betala min el innan jag har använt den? Eller vänta nu det är ju så allt köpande fungerar. Det är inte många saker man får innan man har betalat för det. Jag stör mig dock på elen eftersom det är två fakturor som kommer, en för nätet och en för elen, Varför? Göteborgs energi äger ju plusenergi ändå (iofs ihop med vattenfall) så de borde kunna organisera något som gör att jag får det billigare och på en faktura. Nu har det iaf varit en period när de inte har ringt och talat om för mig att jag kan få såååå mycket billigare el. Varje gång säger jag nej och då tycker de att jag måste motivera mig. Som att jag är skyldig den som ringer mig något. Ett nej är ett nej, fattta. Typ. Kan jag inte bara få vara i fred? Igår hade jag vunnit en solresa som någon robottröst talade om för mig. Jag hörde inte många ord innan jag lade på. Det är andra gången som jag vinner och det är konstigt att de inte hör av sig och säger åt mig att ta den jävla resan någon gång. Jag skulle hellre vilja att det var pengar så att jag kan göra vad jag vill men de kommer aldrig att vara så de kommer alltid att äga mig. Trodde någonstans att det skulle bli bättre med åren men någonstans gick något galet och jag kom efter, nu är det tid att betala och jag gör allt för att glömmas bort. Min plan är ganska enkel och första steget är att vara med och göra chokladtårta på onsdag. Det är en bra dag då jag fyller 27 år, jag har aldrig trott att jag ska bli så gammal jag ska alltid vara ung ju. Nu är jag bara trött och grå och vill bara sova.

Min ersättningsmp3-spelare fick jag i går och den fungerade inte alls. Kan inte föra över några låtar till den och plastfodralet passar inte. Jag hoppas att jag kan få byta den mot någon som jag väljer istället. Jag hade en sådan fin röd och det är synd att den gick sönder för den hade allt. Min bästa vän i nöd och blåst. Imorgon kommer jag nog att få vara hemma och sitta insnöad, hoppad det! Då ska jag sova. Fattar inte varför något som är så skönt och trevligt (sova) inte kan få vara något som det är mer av.

Cocio

Ibland kan jag sakna cocio i mitt diabetesliv. Det är inte så mycket annat som jag kan komma på just nu kanske mest för att jag inte har lagt av med att äta massa saker.

Fredagskänslan.

Ok hata är ett starkt ord men jag gillar verkligen inte att sitta en fredag och det känns som lördag. Jag hatar nog det. Fan vad bunden jag är då till känslan av vilken dag det är. 

To Die Alone

Jag ska jättesnart i väg och träna. Det känns väl inte så kul, jag är görtrött och skulle egentligen bara vilja sova bort dagen. Har inte fått sova ut på flera dagar, iaf sen i söndags men imorgon är det helgdag så då är jag äntligen ledig.

Min tv är nu inne för lagning, den måste bli klar snart för jag orkar inte sitta här vid datorn utan att kolla på tv. Förr stod den jämte mig men nu har jag min minitv på soffbordet och där gör den ingen nytta, förutom när jag sitter där då men det är inte så ofta. Grey's anatomy är tydligen ganska populär. Det var dumt av mig att titta på säsong ett och två i ett svep istället för att kolla på den på femman. Nu kan jag knappt hålla mig från att berätta vad som händer när folk pratar om den. Men jag får försöka, jag kan förstå att ingen vill höra det och att det bara är jag som jättegärna kan tala om allt.

Lyssnar på Moneybrothers To die alone just nu och det var jättelängesedan jag lyssnade på den. Hörde någon låt på radio och kände att jag nog skulle lyssna på den igen. MIn favoritlåt är helt klart fyran (jag kommer inte i håg titeln just nu) som är helt fantastisk och som kanske egentligen borde vara en jullåt eftersom bjällrorna är med.

Bara sju minuter kvar nu tills jag ska gå och vara tränig.

Jag väntar på natten, typ.

Hörde Jennifer Lopez' Waiting for tonight på radio förut. Jag kan inte höra den utan att tänka på Mango (Chris Kattan) i Saturday night live. Ett av de bättre mangoavsnitten är när Ben Affleck är med och blir förälskad i Mango och spelar Matt Damon för att få Mangos uppmärksamhet. Humor på ganska låg nivå egentligen men riktigt roligt. Det är synd att SNLinte visas på tv i Sverige.

Sen är Christie Clark tillbaks i Days, jag väntar på på att världen ska gå under. Fast min mörka daysperiod är över jag slutade kolla på det 1999 när jag började på folkhögskola och kom på bättre tankar.