Vilket fynd.

Idag när jag var ute på min lilla shoppingtur så gjorde jag ett av de bästa fynden jag någonsin gjort.
Det är iaf de sötaste små jordgubbar som går att finnas för pengar. Endast 14:90 på Hemköp.Jag vet inte hur det går ihop med min diabetes, om det nu ens gör det, så det ska bli kul att testa. Att äta jordgubbar är iaf en av sommarens höjdpunkter, eller det blir kanske fler höjdpunkter då eftersom jag gärna äter det jätteofta. Men först måste jag nog äte lite mat, det har knappt blivit något ätande alls idag eftersom det är så varmt. Jag har en tendens att inte vilja äta alls när det är varmt. Fast just nu verkar solen inte riktigt vilja lysa på oss eftersom det har kommit en hel del moln på himmlen, men det var jäkligt skönt ute förut iaf när det fläktade lite från havet.

Enligt de Stockholmsfixerade kvällsblaskorna ska det tydligen bli medelhavsvärme nu, jag vet inte vad de menar med nu eftersom det har varit väldigt skönt och varmt här de senaste dagarna, kanske tom senaste veckan. Som vanligt så får de väl fram sina nyheter genom att titta ut genom fönstret.

På lördag är det live8 där Pink Floyd tydligen ska spela trotts allt, jag lär sitta inne och titta på spektaklet. Ska bli roligt att se vilka låtar som de väljer att spela.

Nu har sommaren börjat för mig.

Nu är det som det ska vara, jag ligger och sover halva dagen och vaknar vid 11-tiden. Jag vet inte om jag gillar det egentligen eftersom jag är en morgonmänska men några veckor per år så kanske det är ok att missa morgonen?

Dagen är nästan slut nu ialla fall och jag har inte ätit frukost ens. Sen ska jag gå och fixa lite post och efter det så blir det nog en promenad. Jag funderar på att gå genom Slottsskogen idag och titta på alla som ligger där och solar. Kanske ser man någon bekant?

I går kom jag på att jag har ett medicinskåp som en åldring tom skulle vara avundssjuk på. Det är välfyllt med diabetes-, ångest-, huvudvärks- och hösnuvesaker. Sen är det säkert lite till som gör att jag knappt har plats för fler saker. Och då har jag inte lagt in kanyler och microfills (om det nu är stickorna till fingrar och sådant när jag tar bs-prov).

Nä nu är klockan tolv och det är dags att äta lite.

När botemedlet kommer

Så bland det första jag ska göra är att dricka riktig cola utan sötningsmedel.
Förra året vid denna tiden så drack jag säkert pepsi med is i och njöt men nu blir det pepsi maxi som inte alls är lika god.
Vad är det för skillnad på pepsi maxi och pepsi light? Båda finns i min affär men jag vågar inte köpa light eftersom coca cola light smakar riktigt illa. Jag vill ha riktigt dricka utan socker som smakar gott. Så länge aspartam och aseculfam k är sötningsmedlen så kommer inte jag vara någon storkonsument av drickor, som jag var förr.

Var på Apoteket idag och hämtade lite provstickor till min freestyle mini. Egentligen gillar jag nog min Ascensia contour bättre men det kanske är mest för att jag fick den först?
Passade på att köpa lite pollenmedicin också, jag orkar inte vara snuvig och kliig och nysig längre.
Hur mycket pengar drog inte clarityn in på sin medicin när de hade patent? Deras kostar 6 kr per tablett. Nu när patentet har löpt ut gör ett annat bolag samma tablett och säljer dem för 2 kronor styck. Billigt för mig men på Claritynföretaget är man säkert inte glada, kanske är det dags att ändra patentlagarna också precis som med upphovsrätten?

Nu är klockan slagen.

Enligt en dom i hd i USA är fildelningsprogram inte bra. Det verkar som att företag i framtiden kommer att vara ansvariga för vad folk gör med deras produkter. Detta måste väl också gälla knivar, skjutvapen och annat som kan användas till olagligheter? Det är hemskt vad den nya tekniken kan göra, stoppa den nu!!! Här finns lite att läsa från en presskonferens från RIAA/MPAA.

En bra men trött dag.

Jag fick mat hos mor idag. Jordgubbar och glass till efträtt. Riktigt gott.

Just nu sitter jag och kopierar musik till min mp3-spelare. Mycket The Bear Quartet blir det, de känns jäkligt bra just nu. Jag ångrar att jag inte såg dem liv för ett eller två år sedan på Göteborgskalaset. Minns inte varför jag valde bort dem. Det är sådana här band som borde sälja hur många skivor som helst, det är tyvärr Bear Quartet som blir valda sist. If you have a hart vill jag bli kär till så är det bara, den har allt.

Imorgon så börjar mitt nya liv.

Mina skivor

Jag började tänka lite på mina skivor när jag skrev mitt förra inlägg. Jag tog en bild på dem så jag tänkte lägga upp den här. Det är dessa skivor som jag lyssnar på just nu. Det är nog snart dags att lägga ner några efterom någon hylla där börjar bli full.

Skivor. Ja det ser kanske inte ut att vara så många, vilket det kanske inte är. Jag har nämligen min egen ordning som skivorna står i. Översta är tex utländsk musik. Sen kommer Tindersticks och Belle and sebastian. Under den är det Rolling Stones-hyllan och under den är det Soundtrack of our lives-hyllan med Union Carbide bla. Svensk musik med anknytning till soundtrack har vi under den osv. Det är jättelogiskt enligt mig iaf.Jag hade föresten otroligt konstiga drömmar i natt. Inte för att jag minns så mycket men jag vet iaf att jag var elak och folk var elaka mot mig.

Nu är det över.

För denna gången så nu väntar den andra halvan av sommaren, den som är varm och jobbig om det inte regnar då som det brukar göra här i Sverige.
Fast jag är glad ändå för jag har min dator och min tv som jag klarar mig gott och väl med.

Har varit på en liten promenad idag, gick bla ut efter vallgraven en liten bit. Göteborg är trevligt när det är sommar. Jag önskar bara att jag hade lite mer att göra.

Kassett-avgiften måste vara bland det mest korkade som har uppfunnits. De som är rika vill både äga och ha kvar kakan, typ. Jag ska alltså behöva betala för att lagra mina egna saker på en skiva, och pengarna går till skivindustrin som de sen delar ut till sina medlemmar. Varför ska de ha pengar för något som jag själv har gjort? Nu ska tydligen även mp3-spelare beläggas med en avgift vilket är helt sjukt. Inte nog med att jag redan har köpt min musik en gång så ska något multinationellt bolag plocka hem mer pengar. De samlingsskivor jag har gjort med musik från cd-skivor jag har gjort, undra om jag kan kräva pengar för dem? Det är ju ändå så att de redan har fått pengarna en gång.
Fast jag ska sluta köpa musik från stora bolagen, mest för att skivorna är så dyra. Konstigt att
Rabid records kan sälja sina skivor för 139 kronor medan typ Warner eller Sony (eller om det numera kanske är samma bolag) måste ta minst 169 kronor för sina. Det är himla tur att både Jenny Wilson och The Knife gör bra musik så att jag kan köpa Rabids skivor.

Motion mot allmänheten.

Idag har jag ätit glass på Allmäna vägen. Triumfglass' andrahandsförsäljning eller vad det nu heter. Tre stora kulor, såååå gott. Jag äter för lite glass varje sommar så i år måste jag ligga i.

Jag är otroligt cool med min mp3-spelare, slår alla hur mycket som helst när jag har den rätta musiken i mina lurar, de skulle bara veta.

Sen jag fick diabetes (1) så har jag upptäckt hur gott det är med vatten. Fast det är fortfrande inte lika gott som veckan innan jag blev sjuk när jag drack hur mycket som hellst, jag har aldrig varit så törstig, det var läskigt. Inte blev det bättre för att jag drack heller.

Jag hade tänkt att gå upp och träna i morse, jag sov till elva istället, nu ska jag nog ta och städa. Det kommer bli svettigt i denna värme men det behövs.

Sorgligt.

Juni närmar sig sitt slut, jag längtar till slutet av mars början av april igen. Det var då det är som bäst innan allt har börjat när förhoppningarna finns kvar. Nu går det bara snabbt.

Avslutning idag.

VI hade tårta och samtal idag istället för att göra något vettigt. Riktigt trevligt faktiskt. Jag var med och tillagade den goda tårtan som brukligt är och denna gången så är jag faktiskt nöjd. Jag fick se till så att det inte blev några aprikoser på bara men det var lätt ordnat. Nu är det semester en vecka innan det börjar igen. Inte mycket tid för ledighet men det duger åt mig.Fast om sanningen ska fram så är min sysselsättning bara 5 timmar i veckan så det är väl kanske inte semester som andra menar det?

Jag ringde till mitt eu-projekt idag och bestämde när jag skulle börja, det blir den 10:e augusti om allt går som det ska. Det ska verkligen bli kul att vara tillbaks till verkligheten och att få träffa lite nytt folk. Det verkar vara riktigt positivt ställe som jag inte annat kan tänka mig än att jag kommer att trivas.

Kyrkklockorna har börjat att slå igen. Jag har tagit tag i min aktion mot det hela och ringt till miljönämnden men han som har hand om området hade semester. Jag  ringde även till Stadsmissionen och hörde om de verkligen behövde ha en klocka som ringde en gång i timmen men där fanns det ingen förståelse. Han påstod att alla kyrkklockor ringer en gång i haltimmen, jävla lögnare. Jag bodde jämte Oskar Fredriks kyrka i 5 år och visst den ringde när det var begravningar och bröllop mm men aldrig att den ringde för att klockan var 15:30. Det skulle inte förvåna mig att de får för sig att ringa i den varje kvart, varför inte? När de ändå är på gång med sin terror. Men enligt farsans kontakt på miljönämnden så har de inte tillstånd att ringa förens till hösten och då bara på dagtid. Usch vad jag ogillar mänskor som itne förstår att de stör. Men jag är stolt över att jag faktiskt har tagit tag i det hela och ringt till olika folk för att få någon ordning på det. Jag har varit otroligt dålig på sådant, synd bara att inget har hänt ännu.

Jag har shorts på mig!!!

JAG har shorts på mig, i juni. Det har nog aldrig hänt innan. Jag brukar få på mig dem i augusti när värmen kommer. I min värld så behövs inte shorts, för mina ben är så bleka och skrämmer folk.
Det känns helt ok trotts att jag faktiskt visade mig bland folk allt för länge. Imorgon ska det blir regn säger de så det är väl lika bra att köra med shorts nu så är det gjort.

Jag gick och lyssnade på First Floor Powers Sunny day förut, så otroligt bra, jag borde verkligen lyssna på Nerves mer.

Nu ska jag titta på Mr och mrs Smith, en camversion. Japp sådan är jag.

Ett HbA1c på 4,6%

Det är vad jag har det, jag är en normal mänska och inget diabetesoffer. Ännu. Men jag trodde faktiskt att jag skulle ha lite högre, var tom orolig för att det inte alls skulle vara bra men tydligen kan det knappt bli sämre för en person i smekmånadsfasen.
I september ska jag tillbaks och gör ögonkoll eller ögonfoto eller vad de nu kallar det, låter inte speciellt roligt att de ska droppa saker i mitt stackars öga men jag får väl bita ihop.
Annars var det mest positvit, eftersom jag är såååå duktig :).

Det är varmt, jag svettas, jag har satt på mig shortsen för första gången i år. Det är sommar och jag vill egentligen ha det svalare. Jag är med om det varje år och det är vänjningsperioden som brukar vara klar till den sista veckan på sommaren, då tycker jag det är gott. Varför kan jag aldrig bestämma mig? Jag gillar ju värmen men kroppen säger nej.

Jag blir så störd.

Min granne håller på att städa, tror jag. Det låter som att han putsar fönster eller kör emot saker med dammsugaren. Jag tycker verkligen det är skitjobbigt med ljuden i alla fall. Vet inte varför egentligen eftersom jag ändå har mina fönster öppna vilket gör att allt trafikljud ändå är det ljud jag hör mest. Idag dammsög jag min osmakliga takfläckt, som jag inte har köpt själv den följde med lägenheten. Nu kan jag börja använda den om det blir för varmt på natten utan att massa damm regnar över mig.

Det är varmt, väldigt varmt i min lägenhet. Jag har fönstrena öppna men det hjälper inte när hela huset värms upp. Jag klagar inte, det är ganska skönt men jag tycker ljuden från trafiken kan störa lite. Tur att de ska lägga om Götaleden.

Jag har skalat potatis. Jag hoppas att det blir början på en god middag. Jag har inte lagat mat på länge. Idag är det dags. Jag vet inte vad jag ska göra ännu.Fantastiskt.

Tänk vad tekniken har gjort för mänskligheten. Jag satt just och tittade på Håkan Hellströms Hultsfreds-konsert live på nätet. Vem hade trott att det gick att göra för några år sedan. Jag gillar Håkan och är en av dem som inte hör någon falskhet i sången så för mig var det en riktigt trevlig stund framför datorn. Han har gjort bättre konserter och jag saknade Vi två 17 år som i mitt tycke är hans bästa låt. Sen så ska det vara Fredrik Sandsten som spelar trummor, fast han har säkert för mycket att göra med Soundtrack of our lives just nu.

Det blev ingen middag idag, det är för varmt. Fast det är i och för sig inte jättevarmt men jag orkade inte ändå, kanske var det bara ett svepskäl till att jag skulle få äta lite godis? Det måste vara så, jag är förtappad.Så tyst så.

Nu har äntligen Stadsmissionen tagit sitt förnuft till fånga, de har stängt av kyrkklockan. Det tog några veckor för mycket innan det blev tyst men nu går det inte annat än att njuta. Det var säkert farsans brev till miljönämnden som gjorde det, och det var säkert fler som klagade dit av bostadsföretagen, och glad är jag för det.

Jag åt middag hos morsan idag, gott var det och jag är mätt.

Nu funderar jag på att kolla på någon av de filmer jag har laddat ner, känner inte för att göra något vettigt idag, vad nu det kan vara eftersom jag aldrig gör något annat på fredagar.

Det är dags för mig att gå och lägga mig.

Jag orkar inte med detta längre. Mina ögon kliar, min tv sänder usla tv-program, min hjärna vill sova, min kropp är trött. Det har varit en ehhh hård dag idag så jag har gjort mig förtjänt av att få gå och lägga mig, det säger jag inte bara för att jag är subjektiv i frågan utan för att det är jag som bestämmer, eller vänta nu det där lät konstigt.

Klockan är 22:50 och det är inte helt mörkt ute ännu, detta är det bästa med sommaren, synd att jag inte är ute mer i det, jag gillar ju ljuset. Men mina ögon kliar och jag förstår inte varför.

Jag hittade faktiskt ett riktigt bra
flipperspel på internet. Jag har aldrig gillat datorflipper-spel speciellt mycket eftersom det inte alls finns någon känsla i det, men detta verkar lovande. Det är synd bara att min dator segar lite idag så att jag inte fick spela det på riktigt, det känns som att jag kanske måste byta dator snart, kan någon betala en ny åt mig tro?
Det har demon-tema men det finns även med pirater och saker istället. Det lär väl komma några fler teman om det är ett tillräckligt bra spel?

Idag fick jag tillbaks min Johanna Nilsson-bok, de i utkanten älskande, ja den är splittrad men jag tror jag vill läsa den igen: Hon skriver så fantastiskt bra, jag tror nog jag borde läsa om någon av de andra böckerna först eftersom jag inte har läst dem på ett bra tag nu. Tänk om man (jag) hade kunnat skriva så, då hade jag aldrig gjort annat.

Idag fick jag se hennes armé av "lerfigurer" nästan 400 stycken som ska bli 1000, hon är galen :) me like.

Ångest?

Alltid! Det är en del i min vardag, fast kanske inte lika negativ som vanligt. Jag har känslor och det stör för just nu vill jag inget hellre än att inte vara här och tråka. Jag har städat och ställt min nya stol vid datorbordet, det känns ganska bra. Städandet var nödvändigt eftersom det har blivit så dammigt. Jag hoppas verkligen att det blir bättre när de har tagit bort vägen utanför, den måste dra upp massor av dam, det är jag helt säker på.

Idag är jag inte hungrig, det är sommaren som gör det, alltid när det är varmt blir jag mindre hungrig. Det är iofs så att man blir mindre hungrig när kroppen blir varmare så jag är inte unik på något sätt men ändå det känns väldigt tråkigt att tänka på mat nu. Jag behöver dock äta, jag har varit jätteusel på det den senaste tiden och utan mat så dör man ju logiskt nog.

Jag önskar att det är måndag snart så att jag kan göra allt det som jag inte gjorde idag.

Antiproduktiv

Lyssnar på Pink Floyds Dark Side of The Moon, första gången på väldigt länge. Det är klart nu att de ska spela ihop igen, trotts att det verkade omöjligt. Fast än har de inte stått på scenen och har de ens repat? Det lär bli ganska otrevlig stämning på scenen men det kan också bli skoj att titta på. Jag tror Roger Waters kommer göra allt för att vara coolare än David Gilmour. Time är nog en av mina absoluta favoritlåtar, ok nu finns det väl jättemånga på den listan så det är inte så speciellt men ändå. Dark Side är väldigt mycket folkhögskola och Skurup för mig, det var där jag började lyssna på skivan och var sist av alla att lyssna på den.Under en av mina första folkhögskolefyllor spelades dsotm, inte för att det är något märkvärdigt men det är fortfarande något jag minns.

Idag har jag ätit massor av godis, jag tycker nog att det går över styr nu. Jag har köpt fyra pocketböcker men bara betalat för tre. Jag fick ganska lågt blodsocker när jag var ute på stan. Jag har laddat ner massa saker som jag snart kommer att slänga. Jag har fixat till min nya stol som jag ska ha här framför datorn, den var lite smutsig eftersom det är en hittestol. Jag har hemma och haft ganska tråkigt stora delar av dagen. Jag har tittat på tv trotts att det inte har varit något bra att titta på. Jag har köpt och ätit kinamat som det blev över av och som jag tänker äta imorgon till lunch eller kanske blir det middag fast det inte är så mycket kvar. Jag har tröttnat på alla som skriver om mode och inte kan sluta uppdatera sina jävla blogar med det mest ointressanta nonsenet som finns. Fast vem vill inte egotrippa? Är man osäker kanske det är jätteviktigt att tala om för världen vad man har på sig för att någon kan säga att det är bra, snyggt eller så. Jag är ganska trött på folk som säger till vad som är inne och vad som är bäst. Vem ger dessa personer plats i tidningar? Jag är starkt för självtänkande trotts att jag inte är speciellt bra på det, men jag kan ju alltid försöka motivera andra till det? Fast det kanske är för pretto?

Jag kan sakna min internetvän för hon hade så många bra ord som jag gillade att läsa. Men det mesta dog ut när vi hade träffats, det var liksom inte så spännande då. Nu läser jag bara hennes dagböcker men det är inte samma sak. Det kommer aldrig bli så igen, jag vill inte att det ska bli så igen.Jag var sjuk då och det ska föreställa att jag är frisk(are) nu och då är det inte lika viktigt längre.

Mot bättre vetande...

låg jag och sov på min soffa idag, det var otroligt skönt men jag kommer nog att ha svårt att somna nu.

Idag var jag på eu-projektet och kollade läget, verkade riktigt bra. Det känns skönt att jag har något att göra nu till hösten och jag tror att det kommer att bli riktigt bra.

Jag var i Skåne i helgen, Hammenhög, där min far har ett hus. Vi åkte även en tur till Skurup där jag bodde i hela tre år, det känns väldigt längesedan nu. Det var inte mycket som hade hänt där så jag får sluta att kolla in där ibland och vänta några år för då kanske det har hänt något på riktigt.
Skåne är riktigt trevligt men det känns inte så roligt att åka ner bara över helgen. Jag skulle gärna kunna tänka mig att bo där igen men just nu känns det väldigt bra i Göteborg, som trotts allt är min hemstad. Problemet är att jag inte har någon bil så jag kan inte ta mig någonstans när jag är i farsans hus, som verkligen ligger i ingemansland.

Idag har jag ätit jättemycket godis och ingen middag, att jag inte lär mig att jag mår skitdåligt när jag gör så :). Min mage eller föresten hela min kropp och jag kommer inte överens när jag inte äter riktigt. Det känns som att allt gör ont och att jag blir lite segare, fast egentligen är det en mycket mer svårförklarad känsla än så. Jag borde verkligen sattsa på att laga middag varje dag och äta mindre godis, men jag har ingen lust. Idag var jag görtrött och somnade på soffan och vaknade först kvart i sju och då orkar jag inte laga mat. Jag vet inte alls hur jag ska taitu med detta men på något sätt så ska jag bli bättre på att göra så att jag och min kropp mår bra.


Jag blir bara bättre och bättre.

Tränade idag igen, var några veckor sedan nu men idag tog jag mig i kragen och gick dit.
Egentligen hade jag tänkt att sova längre i morse men jag kunde inte somna om så det blev träning istället. Jag känner att jag måste öka lite för att få upp kondisen, blir ganska snabbt trött och seg.
Sen någon gång ska jag försöka att gå över till lite styrka också, inte för att jag behöver det men med lite muskler så kommer blodsockersvängningarna inte bli färre, säger de som kan.

Imorgon bär det av till Skåne och farsans hus. Det är lika bra att göra det och idag känner jag faktiskt för det. Stor skillnad från förra veckan då jag verkligen inte hade någon större lust att åka ner. Jag ska verkligen ta det lugnt i helgen och försöka sova så mycket som möjligt och äta gott.

Ibland drömmer jag om godisaffärer och massor av gott plockgodis. Jag förstår inte vad det vill säga mig eftersom jag faktiskt äter ganska mycket godis ändå. Men jag kan inte minnas att jag hade några sådana drömmar innan jag fick diabetes så det måste hänga ihop på något sätt.

Jag måste tvätta mina fönster.

Imorgon måste jag göra en av de saker jag tycker sämst om, tvätta mina fönster.
Det är verkligen dags, det är svarta regnfläckar och det går knappt att titta ut. Jag tycker verkligen att det är obehagligt eftersom det är så högt, och sen så kan alla titta på mig vilket jag inte alls gillar.
Nu måste det dock göras, sommaren kommer att vara här snart (hoppas på det) och då är det alltid trevligt att kunna titta ut. Jag förstår inte varför jag har låtit det bli så här illa, ljuset och utsikten är något jag verkligen tycker är bra med min lägenhet. Nu när kyrkklockan slår varje halvtimma har jag inte så mycket att glädjas åt då måste jag nog kunna underhålla mina små glädjeämnen.

Nu har jag klippt mig, det blev fyra mm denna gången, vet inte om jag gillar det ännu men det är bättre än det halvutvuxna som jag hade för några timmar sedan. Fast ändå vill jag nog ha längre hår.

Den tidiga hösten

Det verkar bli en extra tidig höst i år, någon annan väderkänsla kan inte jag få. Grått med regn i luften kan även få den bäste att vilja falla tillbaks.
Min dag är som alla andra fast idag har jag haft skrynkliga grå lite finbyxor på mig, eller det är inte finbyxor men jag använder dem aldrig. Inte för att det spelar någon roll det är väl mer det att skrynkliga byxor inte är så värst snygga men jag har utan att ha dåligt samvete haft på mig dem nu i två dagar. Som den jeansmänska jag är så känner jag mig fånig.

Var inne i stan idag och gick, några flaggviftande, studentfirande, gående mänskor fanns det ute. Vem bryr sig egentligen om en röd dag? Det ger bara en tråkstämpel. Nästan alla affärer är öppna som vanligt och jag längtar till onsdag. Eller längtar är fel ord men jag behöver verkligen göra något.

Idag ska jag försöka mig på att laga lite middag igen, det var någon vecka sedan senast. Jag har ätit lite godis som kan förstöra det hela om jag inte blir hungrig eller om jag blir hungrig för sent. Idag blir det inget avancerat, vem orkar med sådant?

Hattrick: första segern för säsongen.

Äntligen lyckades jag vinna en match denna säsongen. Ok nu har det bara varit två omgångar men efter förra veckans 1-1-match så kändes det som att jag borde vinna. Trotts ganska så bra övertag så vann jag bara med 1-0 men det gav tre poäng och jag ligger nu trea i tabellen. Segern var kanske inte så oväntad eftersom det var ett av de nya lagen som jag mötte, men det spelar ingen roll, varje seger är alltid lika trevlig. 49,5 * gjorde laget och jag hoppas på att komma över 50-strecket innan säsongen är över, förhoppningsvis ska jag även kunna ta några stjärnor till. Fast jag borde kanske inte hoppas på för mycket eftersom jag inte planerar några spelarköp just nu som skulle kunna öka den mängden. Nästa vecka möter jag Scrat United som är det kvar sen jag kom till V.402. Jag tror även Lindholmen var med då men annars så har lag åkt ur eller gått upp till fyran.

Var finns herrskorna?

Ett stort problem har infunnits sig, herrskoavdelningen blir bara mindre och mindre, och sämre och sämre. Wedins skor i femman är värst med sin förut ganska så stora herravdelning på nedervången som nu har blivit ännu mindra för att ge plats åt damskor och damväsker och sådant. Skorna som de har är inte heller speciellt snygga, inte ens några som jag lite känner att jag vill ha. Wedins hade alltid Dockers förut som alltid hade någon snygg modell men nu verkar de också bara göra tråkskor.
Jag vill ha ett par skor som går att använda som inte är för platta, för spettsiga , för trubbiga, för tråkiga, för mesiga, för blänkande, förgyllda, varför finns det inte?

Mycket folk inne i stan idag, några med svenska tröjor på sig. Nästan så att det går att tro att det är idag som nationaldagen är, men det är bara fotboll. Jag tror knappast det kommer att vara speciellt många som bryr sig på måndag. Jag gör det inte. Annandag pingst är väldigt mycket bättre dag att vara ledig på, och det är alltid på en måndag.

Bildreportage från en olycka eller vänta nu det var för pretto

Bilder från olyckan utanför mitt fönster. En plats där bilar ofta gör fel och kör mot varningssingnaler. Bilderna är tagna genom min smutsiga ruta så det är därför de är så dåliga.

Krock 3/6 05

Bilen blir bortfraktad

Krock 3/6 05

Michael i verkligheten eller nått kanske det borde kallas?

Inte alls.

Hemskt väder, hemskt väder. Varför kan inte sommaren vara bättre? Jag har ont i huvudet och jag är godissugen, jag måste handla någon mat som jag ska äta, allt detta blir svårt bara för att det regnar ute. Jag vill helt enkelt inte gå ut.

Jag stannar hemma från Skåne denna gången också. Känns bra, jag vill dit men jag vill inte åka bil hela kvällen.

Jag tittar på svt 24 direkt om bloggar samtidigt som jag skriver detta. De pratar om politik och påverkan från bloggar inför valet nu 2006. Jag undrar om det finns någon blog för min vänster-höger-konservativa-liberala världssyn som är inkonsekvent och försöker vara provocerande?
Fast vem bryr sig egentligen? Politik är inte allt.
Just nu känner jag mig väldigt ointresserad av allt som har med politik att göra, kan bero på att jag är trött på alla påhopp.

Idag fick jag ett brev om en tid för mitt projekt till hösten. Förhoppningsvis kommer detta att leda till en bra framtid som jag kan trivas med. Känns faktiskt riktigt trevligt och jag ser verkligen fram mot att få lite information om vad som gäller. Om allt går som det ska börjar jag till hösten för att sedan öka. OK nu vet jag inte allt vad det handlar om så jag kanske blir jäkligt missnöjd men den dagen den sorgen?

Jag vill inte.

Imorgon är det meningen att jag ska åka med far ner till Skåne men jag har inte någon lust alls. Vet inte riktigt varför men en av orsakerna är nog den långa resan. Jag har inte någon större lust att sitta och åka bil i tre timmar, och lite till. Jag har åkt den turen ganska många gånger så det känns inte speciellt intressant längre. Jag kan kanske låtsas att jag skadar mig på gymmet eller något i morgon så kanske jag slipper att åka ner. Sen gillar jag Göteborg så mycket vilket självklart gör att jag ogärna lämnar denna stad.
Jag vill bara stanna hemma och läsa.

Känningar i tvättstugan

Usch blä jag är skakis fortfarande, var nere på 3,4 när jag kom upp. Hade inte med mig något druvsocker eller dricka eller nått och jag trodde jag skulle dö men jag klarade mig.
Det är tråkigt att tvätta.