Städdag

Nu har jag väntat för länge så idag är det dags, jag måste städa. Har inte gjort det på några veckor och högarna av kläder, damm, disk, matrester och allt annat har vuxit sig för höga för att det ska vara hälsosamt att leva i mitt hem. Jag har super 10:at mitt badrum och ska snart torka av så att det blir skinande rent. Smutstvätt är på väg ner i korgen och tidningar och reklamblad ska slängas. Samtidigt försöker jag lyssna på Rolling Stones, kolla hur det går för mitt Hattrick-lag, skriva lite här och läsa vad som händer i världen. Det känns som att jag aldrig kommer att bli klar med detta tempot men jag tänker inte ägna mig helhjärtat åt städningen, det är inte jag.

Det bästa med att jobba i en bokaffär är att man får läseex och otroligt bra rabatter på böcker. Jag har massor av böcker som jag ska läsa, det lär räcka en hel livstid men samtidigt är det bra eftersom jag har tagit med mig saker hem som jag aldrig skulle köpa annars, så kanske kan jag hitta en ny genre som går att läsa utan att bli uttråkad? På tisdag är det fackinfo som gäller och jag får se vad jag kan lära mig då.

Äntligen lite ledig.

Det finns en person som jag tycker om. Det är ganska läskigt, jag är inte van vid sådant. Har ingen aning om vad hon känner men jag skulle kunna tänka mig att träffa henne hela tiden.

Idag stod jag i kassan där uppe och sålde reaböcker till halva priset. Det blev ganska mycket att göra och mycket stökigare än där nere där jag brukar jobba.

Imorgon åker jag till Skåne för några dagars lantliv med nyttig luft och långa sovmorgonar.
Det kan inte bli fel.