Jul i mitt hus.

Julen är snart över och jag funderar på vad jag ska gå och handla för mat att äta idag.
Jag har fått en grillpanna som jag funderar på att inviga med lite kyckling. Jag kan inte komma på något att ha till dock och jag är väl egentligen inte så glad i att laga mat. Jag har mer lust att bara ligga i soffan och klaga på att kroppen inte alls mår bra av att leva på choklad och fet julmat att den skriker åt mig att sluta med galenskapen att uppföra sig så här. Men nu är det över för detta året och jag har kanske lärt mig något tills nästa år som jag trodde förra året och alla år innan dess.
Det kommer nog som en överraskning 2007 med att min kropp behöver riktig mat och sömn.

Nu vet jag hur det är att jobba dagarna innan jul. Fantastiskt roligt men alldeles bedrövligt jättejobbigt.
Jag var så trött på julaftonen och i går men nu börjar jag faktiskt piggna till. Sen kommer jag nog att kunna bli lite piggare när jag får min lön i januari. Dit är det inte långt och då vet jag om jag kommer läsa religion elle om det blir något nytt. 8 januari är det väl som det andra antagningsbeskedet kommer.

Jobb i jul.

En sådan jobbig dag det blev i går då. Det var konstant kö fram till 18-tiden sen var det bara spridda skurar. Det hade varit trevligt med lite lugn ibland men det fick man inte.
Idag kommer det tydligen inte bli likadant men folk är tokiga i allmänhet så alla kommer säkert samlas för att handla.

Si och så.

Nu är det tre hårda arbetsdagar som gäller, sen är det lov och ledighet som gäller, i alla fall som det ser ut nu. Börjar först 12 idag så det är skönt med lite sovmorgon, imorgon och på lördag kommer jag att vara på jobbet 10 och sen jobba till 20:15. Kommer att vara hur mycket folk som helst men det är ok för jag kommer att bli rik!!! Har tänkt en hel massa på mina studier och hur jag ska göra till våren men jag har väl egentligen inte kommit fram till något ännu. Jag känner för en förändring, religionsstudier var tyvärr inte alls vad jag hade hoppats på. Allt för mycket kristendom och filosofi. Jag har inte kommit förbi stadiet där hjärnan slår knut på sig vid genomgångar av filosofer och vad de tycker. Intressant men ack så svårt. Det är något jag ska läsa mer om nu när jag har ledigt.

Söndag kväll.

Jag har jobbat hela helgen, jag är trött. Ska jobba torsdag till lördag nästa vecka sen ska jag vara ledig ett tag. Idag så var det lugnare än i går men det var jobbigare idag, folk är konstiga på söndagar.
Fick reda på att jag klarade tentan jag gjorde i tisdags, det trodde jag inte men nu har jag iaf 15 poäng.
Funderar på om jag skulle ta ledig från skolan på onsdag men det känns så meningslöst egentligen eftersom jag behöver gå på föreläsningarna för att lära mig detta. Det filosofiska snacket är inte riktigt min starka sida. Det är lite väl flummigt i bland, men folk har klarat denna kursen innan så jag får väl också se till att göra det då.

På söndag är det jul! Men hur roligt känns det? Jag är mer glad för att jag ska få vara ledig ett tag.

Omtenta 1 avklarad

Äntligen så var min första omtenta avklarad. Fick ett G i Ladok idag. På måndag först kommer jag att hämta ut den och det ska bli intressant att se hur det gick. Jag borde egentligen klarat den första gången som jag gjorde den, så svårt var det inte, fattar egentligen inte vad det var som gick snett. Nu har jag iaf 10 p av 10 möjliga. På tisdag har vi tentamen igen då är det kristendomens historia som ska avverkas. Det kan bli hur skoj som helst eller så kommer även den tentan bli fel. Så himmla svårt är inte ämnet men det är mycket att tänka på och många gubbar. Åter igen har jag använt urusel studieteknik men jag skyller på omtentan som jag gjorde i början av detta momentet.

Annars händer inte så mycket. Jag ska jobba lördag och söndag 12-17 (17:15 på söndag) så i januari kommer jag att bli rik för första gången på jättelänge synd bara att det finns för många hål att stoppa pengarna i. Jag borde nog söka jobb och försöka jobba varannan vecka eller nått för att ha pengar hela året sen om man väl har varannanhelgjobb så har man nog sommaren och julen klar, men mitt jobb som jag har nu är kul och där vill jag vara mer än vad jag är nu.

Sömn och skolan.

Jag ska till skolan nu, men jag vill inte. Vill sova ju. Varför kan de inte göra ett schema som passar mina sovtider?
Var på fest i lördags, mitt huvud hade ont i går, det ska jag inte ha ju.