Antiproduktiv

Lyssnar på Pink Floyds Dark Side of The Moon, första gången på väldigt länge. Det är klart nu att de ska spela ihop igen, trotts att det verkade omöjligt. Fast än har de inte stått på scenen och har de ens repat? Det lär bli ganska otrevlig stämning på scenen men det kan också bli skoj att titta på. Jag tror Roger Waters kommer göra allt för att vara coolare än David Gilmour. Time är nog en av mina absoluta favoritlåtar, ok nu finns det väl jättemånga på den listan så det är inte så speciellt men ändå. Dark Side är väldigt mycket folkhögskola och Skurup för mig, det var där jag började lyssna på skivan och var sist av alla att lyssna på den.Under en av mina första folkhögskolefyllor spelades dsotm, inte för att det är något märkvärdigt men det är fortfarande något jag minns.

Idag har jag ätit massor av godis, jag tycker nog att det går över styr nu. Jag har köpt fyra pocketböcker men bara betalat för tre. Jag fick ganska lågt blodsocker när jag var ute på stan. Jag har laddat ner massa saker som jag snart kommer att slänga. Jag har fixat till min nya stol som jag ska ha här framför datorn, den var lite smutsig eftersom det är en hittestol. Jag har hemma och haft ganska tråkigt stora delar av dagen. Jag har tittat på tv trotts att det inte har varit något bra att titta på. Jag har köpt och ätit kinamat som det blev över av och som jag tänker äta imorgon till lunch eller kanske blir det middag fast det inte är så mycket kvar. Jag har tröttnat på alla som skriver om mode och inte kan sluta uppdatera sina jävla blogar med det mest ointressanta nonsenet som finns. Fast vem vill inte egotrippa? Är man osäker kanske det är jätteviktigt att tala om för världen vad man har på sig för att någon kan säga att det är bra, snyggt eller så. Jag är ganska trött på folk som säger till vad som är inne och vad som är bäst. Vem ger dessa personer plats i tidningar? Jag är starkt för självtänkande trotts att jag inte är speciellt bra på det, men jag kan ju alltid försöka motivera andra till det? Fast det kanske är för pretto?

Jag kan sakna min internetvän för hon hade så många bra ord som jag gillade att läsa. Men det mesta dog ut när vi hade träffats, det var liksom inte så spännande då. Nu läser jag bara hennes dagböcker men det är inte samma sak. Det kommer aldrig bli så igen, jag vill inte att det ska bli så igen.Jag var sjuk då och det ska föreställa att jag är frisk(are) nu och då är det inte lika viktigt längre.

Kommentarer
Postat av: Loskar

Apropå sista stycket: Nog kan mycket förstöras av att man träffar sina internetvänner IRL. Ibland är det bättre att ha kvar alla illusioner... Rock on!

Postat av: Anonym

instämmer.

2005-07-27 @ 20:21:52

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
adopt your own virtual pet!