Vilket fynd.

Idag när jag var ute på min lilla shoppingtur så gjorde jag ett av de bästa fynden jag någonsin gjort.
Det är iaf de sötaste små jordgubbar som går att finnas för pengar. Endast 14:90 på Hemköp.Jag vet inte hur det går ihop med min diabetes, om det nu ens gör det, så det ska bli kul att testa. Att äta jordgubbar är iaf en av sommarens höjdpunkter, eller det blir kanske fler höjdpunkter då eftersom jag gärna äter det jätteofta. Men först måste jag nog äte lite mat, det har knappt blivit något ätande alls idag eftersom det är så varmt. Jag har en tendens att inte vilja äta alls när det är varmt. Fast just nu verkar solen inte riktigt vilja lysa på oss eftersom det har kommit en hel del moln på himmlen, men det var jäkligt skönt ute förut iaf när det fläktade lite från havet.

Enligt de Stockholmsfixerade kvällsblaskorna ska det tydligen bli medelhavsvärme nu, jag vet inte vad de menar med nu eftersom det har varit väldigt skönt och varmt här de senaste dagarna, kanske tom senaste veckan. Som vanligt så får de väl fram sina nyheter genom att titta ut genom fönstret.

På lördag är det live8 där Pink Floyd tydligen ska spela trotts allt, jag lär sitta inne och titta på spektaklet. Ska bli roligt att se vilka låtar som de väljer att spela.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
adopt your own virtual pet!