Inte alls.

Hemskt väder, hemskt väder. Varför kan inte sommaren vara bättre? Jag har ont i huvudet och jag är godissugen, jag måste handla någon mat som jag ska äta, allt detta blir svårt bara för att det regnar ute. Jag vill helt enkelt inte gå ut.

Jag stannar hemma från Skåne denna gången också. Känns bra, jag vill dit men jag vill inte åka bil hela kvällen.

Jag tittar på svt 24 direkt om bloggar samtidigt som jag skriver detta. De pratar om politik och påverkan från bloggar inför valet nu 2006. Jag undrar om det finns någon blog för min vänster-höger-konservativa-liberala världssyn som är inkonsekvent och försöker vara provocerande?
Fast vem bryr sig egentligen? Politik är inte allt.
Just nu känner jag mig väldigt ointresserad av allt som har med politik att göra, kan bero på att jag är trött på alla påhopp.

Idag fick jag ett brev om en tid för mitt projekt till hösten. Förhoppningsvis kommer detta att leda till en bra framtid som jag kan trivas med. Känns faktiskt riktigt trevligt och jag ser verkligen fram mot att få lite information om vad som gäller. Om allt går som det ska börjar jag till hösten för att sedan öka. OK nu vet jag inte allt vad det handlar om så jag kanske blir jäkligt missnöjd men den dagen den sorgen?





Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
adopt your own virtual pet!