Ensam idag.

Idag är jag ensam, men det är helt ok. Jag vet att allt snart kommer att vända, när mitt liv börjar igen. Jag har många dagar på mig att tänka över vad jag vill göra och hur jag vill göra det. Imorgon ska jag tvätta och får tid över till att läsa allt som jag har skrivit. På onsdag är det avslutningstur även om det inte är min avslutning som det är till för.
Har suttit länge nu och väntat på svar men jag får nog räkna med att det tar lång tid innan någon vet. Har inte några större problem med det just nu, något som jag hade för en månad sedan. Då löste allt sig, som det alltid gör. Nu vet jag inte hur jag vill ha det men jag kommer ändå att vänta.

Har sovit en massa de senaste dagarna. Har slutat på Akademibokhandeln så jag har mycket tid över till att göra sådant. Förstår inte hur jag ska klara mig, Jag längtade tills att jag skulle få vara ledig och nu känns det bara meningslöst. På onsdag ska jag börja att söka jobb, vad finns det att få nu liksom? Egentligen borde jag kanske se om det finns någon lokal kurs någonstans där jag kan lära mig något. Har kommit på att jag faktiskt vill tillbaks till skolan, att jag faktiskt gjorde rätt som sökte in. Får hoppas på att jag kommer in på något som jag kan orka med i några år. Sen vet man ju aldrig vad som händer på vägen men en utbildning är en bra början i alla fall.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
adopt your own virtual pet!