Idag blir det tsool på liseberg

När jag var nere i Skåne förra veckan så ägnade jag torsdagen åt att besöka min rödhåriga vän Frida och att sen på kvällen gå in till Malmöfestivalen för att titta på The Soundtrack of Our Lives som spelade på stora scenen. Det var jättebra och det var roligt att se dem igen efter två års bortavaro från min sida. Tyvärr regnade det men jag blev ändå inte så fasligt blöt. Resten av dagarna spenderade jag i Hammenhög och Malmö (igen). Denna gången var vi och kollade på Ales stenar och Backåkra. Vi var även i Simrishamn och tittade men annars var det mest ordninggörandet av huset som gällde.

Torsdagen innan jag åkte tog jag ögonbottenfoton och jag har nog haft ont i huvudet sedan dess. Det var hemskt att komma ut och inte kunna ställa in skärpan. Tyvärr var jag där en dag då det kanske inte var mycket sol men det var jätteljust utomhus som nog är värre, men jag klarade mig iaf och det gjorde lökont i ögonen men annars kan jag tänka mig att göra om det men då gör jag det en grå och trist dag i november istället.

Idag ska jag kolla när The Soundtrack of Our Lives ska spela på Lisebergs stora scen. Det är två veckor sedan jag såg dem så det är mycket som kan ha hänt med setlistan (jag hoppas det iaf)

Kommentarer
Postat av: Emma

Hej!

Ville bara säga att det är kul att du är tillbaka igen... Hade nästan gett upp hoppet, inte en enda blogg på 2 veckor!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
adopt your own virtual pet!