Varför ska det vara så svårt?

Jag vill bara kunna ladda ner Traffic Giant och inget annat men det ska tydligen inte gå. Har försökt nu i några veckor men den kommer aldrig längre än till 92% Seeda då för fan...
Annars fungerar filelist bäst för mig, den sidan har väldigt stort utbud att välja mellan. Nu har jag dvd-brännare också och kan göra mina egna dvdfilmer som jag kan se i min dvdspelare. Jag har bara gjort det en gång ännu och det var riktigt trevligt. Brännde Charlie och chokladfabriken som jag blev ganska besviken på. Jag gillar den tecknade versionen där Ernst-Hugo läser helt fantastiskt bra är den. Fast det går väl kanske aldrig att göra en film lika bra som boken eller den tecknade versionen som väl är boken fast med bilder till?

Goda nyheter är det iaf att Daniel Nyhlén och Fredrik Virtanen är på väg bort från AB. Eller så kanske de fortsätter där samtidigt som de gör tv. Men de kommer troligtvis få mindre plats i papperstidningen, kanske, kanske kommer det att gå att köpa den igen? Fast jag vet inte den tidningen är en oändlig källa ut ösa ur med saker för mig och andra att klaga på så det vore synd om den blev perfekt.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
adopt your own virtual pet!