Allt

Åt så goda godisgrejor i går.Non stop fast med ljus choklad så de hette never stopp. Jag har aldrig ätit dem innan eftersom de är så dyra och ger så lite för pengarna, men i går gjorde jag ett undantag. Det var riktigt gott men det straffade sig när jag vaknade med ett bs på 14 mmol. Fast jag skulle nog göra om det utan att tveka, typ.

Kollade på Deuce Biggelow i går, den andra filmen där han är i europa. Jag är ju ganska barnslig och gillar en del av det som SNL-mänskorna gör så jag tyckte faktiskt den var ganska rolig. När jag tittar på den förstår jag ju att det faktiskt inte är någon vidare bra film men den var rolig för stunden och det är alltid trevligt att få skratta lite. Handlingen om manliga horor är väl inte något som det skrivs filmer om varje dag?

Det har blivit så jäkla kallt nu. Två grader är ingenting. Jag fryser när jag är ute och jag är på frysningsgränsen nu när det inte är så varmt inne. Det drar kallt från fönstret som inte går att ha öppet för lite utvädring utan att det blir görkallt.

Kommer en hel del skivor som jag skulle kunna tänka mig att köpa. SYnd att pengarna inte räcker till bara. Idagarna kom The Emabssys andra skiva, Tacking, och den sjunde november kommer Soundtrack of our lives samlingsskiva/outgivnaspårskiva. Sen är det några skivor som jag egentligen borde ha köpte men som inte blivit av utav någon anledning, Bear Quartet t.ex.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
adopt your own virtual pet!