Måste jag?

Det blev ändå lite träning till slut. Idag lyckades jag äntligen att ta mig iväg till Aero för att motionscykla och gå lite på ett band. Det kändes jättebra idag igen och denna gången så ska jag verkligen försöka att gå dit snart igen. Det var lugnt och skönt och jag var nästan ensam så jag behövde inte visa upp den pigga glada fasaden, eller hålla inne med svetten. Jag hade med mig min MP3-spelare och lyssnade på Dissection och Dismember även någon låt med Entombed han jag med. Nu är jag ganska trött vilket inte alls är vad jag hade hoppats på. Alla säger att motion gör dig pigg och glad fast än gäller det inte för mig. Jag får hoppas på att regelbundenheten kommer att göra att jag faktiskt kan orka med en hel dag utan att gäspa. Jag ska försöka gå på söndag nästa gång. Jag vet inte om jag är redo för spinning ännu, jag kommer nog att vänta några veckor så att jag lär mig hur mitt blodsocker fungerar. Idag började jag på 7,6 och när jag var klar så låg det på 4,6. Under tiden hade jag druckit lite päronsaft. Jag kan inte påstå att jag saknar alla söta drickor men det är ändå trevligt att jag kan få i mig lite sött när jag cyklar på motionscykeln.

Nu väntar jag på att få mat! Jag ska äta hemma hos farsan idag så jag slipper att göra mat idag igen. Jag måste nog ta och skärpa mig ganska så mycket med matlagning och mattider och sådant. Jag har bara inte haft lust den senaste tiden. Till sommaren lär det inte bli bättre heller. Jag brukar inte vilja äta speciellt mycket när det är varmt ute men det är kanske något jag ska prata om med min diabetessköterska innan jag slutar äta för säsongen.

Idag har jag köpt en back till mitt Hattricklag (96877) så nästa säsong så kommer jag förhoppningsvis inte släppa in så många mål. Jag har inte sålt någon spelare så jag kommer inte att förstärka mer, inte som det känns just nu. Det är egentligen ganska meningslöst med ett managerspel på internet men det är kul och meningslöst.

Idag har jag lämnat in min pengarapport vilket betyder att det snart är pengar!!!
Snart kanske jag kan slippa lappar och tjäna pengar på ett riktigt jobb kanskee?

Jag läster på Pfizers hemsida mot ånget att läkemdel är den gör så att symptomen klingar av snabbare än med psykoterapi. Jag förstår inte varför de ska ställa saker mot varandra. Det absolut bästa är en kombination. Jag tror inte någon kan bli bra endast med terapi eller läkemedel. Och sen att det skulle vara ett mirakelmedel är helt absurt att läsa om. Det är inte någon depression om det bara tar tio dagar att bota (som det står om när de berättar om Stefan 37 år som är deprimerad) utan att göra något annat än att käka medicin. Jag har blivit ganska övertygad om att det vore bäst om det var specialistläkare, psykiatriker eller läkare med goda kunskaper inom psykiatri som ska skriva ut SSRI-preparat eller liknande, iaf att de som har fått diagnosen depression för möjlighet att prata med någon psykiatriker. Helst skulle alla även få kurator, psykoterapi eller liknande också men det skulle blivit väldigt fullt på Sveriges psykmottagningar.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
adopt your own virtual pet!