Var finns herrskorna?

Ett stort problem har infunnits sig, herrskoavdelningen blir bara mindre och mindre, och sämre och sämre. Wedins skor i femman är värst med sin förut ganska så stora herravdelning på nedervången som nu har blivit ännu mindra för att ge plats åt damskor och damväsker och sådant. Skorna som de har är inte heller speciellt snygga, inte ens några som jag lite känner att jag vill ha. Wedins hade alltid Dockers förut som alltid hade någon snygg modell men nu verkar de också bara göra tråkskor.
Jag vill ha ett par skor som går att använda som inte är för platta, för spettsiga , för trubbiga, för tråkiga, för mesiga, för blänkande, förgyllda, varför finns det inte?

Mycket folk inne i stan idag, några med svenska tröjor på sig. Nästan så att det går att tro att det är idag som nationaldagen är, men det är bara fotboll. Jag tror knappast det kommer att vara speciellt många som bryr sig på måndag. Jag gör det inte. Annandag pingst är väldigt mycket bättre dag att vara ledig på, och det är alltid på en måndag.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
adopt your own virtual pet!