Mot bättre vetande...

låg jag och sov på min soffa idag, det var otroligt skönt men jag kommer nog att ha svårt att somna nu.

Idag var jag på eu-projektet och kollade läget, verkade riktigt bra. Det känns skönt att jag har något att göra nu till hösten och jag tror att det kommer att bli riktigt bra.

Jag var i Skåne i helgen, Hammenhög, där min far har ett hus. Vi åkte även en tur till Skurup där jag bodde i hela tre år, det känns väldigt längesedan nu. Det var inte mycket som hade hänt där så jag får sluta att kolla in där ibland och vänta några år för då kanske det har hänt något på riktigt.
Skåne är riktigt trevligt men det känns inte så roligt att åka ner bara över helgen. Jag skulle gärna kunna tänka mig att bo där igen men just nu känns det väldigt bra i Göteborg, som trotts allt är min hemstad. Problemet är att jag inte har någon bil så jag kan inte ta mig någonstans när jag är i farsans hus, som verkligen ligger i ingemansland.

Idag har jag ätit jättemycket godis och ingen middag, att jag inte lär mig att jag mår skitdåligt när jag gör så :). Min mage eller föresten hela min kropp och jag kommer inte överens när jag inte äter riktigt. Det känns som att allt gör ont och att jag blir lite segare, fast egentligen är det en mycket mer svårförklarad känsla än så. Jag borde verkligen sattsa på att laga middag varje dag och äta mindre godis, men jag har ingen lust. Idag var jag görtrött och somnade på soffan och vaknade först kvart i sju och då orkar jag inte laga mat. Jag vet inte alls hur jag ska taitu med detta men på något sätt så ska jag bli bättre på att göra så att jag och min kropp mår bra.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
adopt your own virtual pet!