Det är dags för mig att gå och lägga mig.

Jag orkar inte med detta längre. Mina ögon kliar, min tv sänder usla tv-program, min hjärna vill sova, min kropp är trött. Det har varit en ehhh hård dag idag så jag har gjort mig förtjänt av att få gå och lägga mig, det säger jag inte bara för att jag är subjektiv i frågan utan för att det är jag som bestämmer, eller vänta nu det där lät konstigt.

Klockan är 22:50 och det är inte helt mörkt ute ännu, detta är det bästa med sommaren, synd att jag inte är ute mer i det, jag gillar ju ljuset. Men mina ögon kliar och jag förstår inte varför.

Jag hittade faktiskt ett riktigt bra
flipperspel på internet. Jag har aldrig gillat datorflipper-spel speciellt mycket eftersom det inte alls finns någon känsla i det, men detta verkar lovande. Det är synd bara att min dator segar lite idag så att jag inte fick spela det på riktigt, det känns som att jag kanske måste byta dator snart, kan någon betala en ny åt mig tro?
Det har demon-tema men det finns även med pirater och saker istället. Det lär väl komma några fler teman om det är ett tillräckligt bra spel?

Idag fick jag tillbaks min Johanna Nilsson-bok, de i utkanten älskande, ja den är splittrad men jag tror jag vill läsa den igen: Hon skriver så fantastiskt bra, jag tror nog jag borde läsa om någon av de andra böckerna först eftersom jag inte har läst dem på ett bra tag nu. Tänk om man (jag) hade kunnat skriva så, då hade jag aldrig gjort annat.

Idag fick jag se hennes armé av "lerfigurer" nästan 400 stycken som ska bli 1000, hon är galen :) me like.





Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
adopt your own virtual pet!