Avslutning idag.

VI hade tårta och samtal idag istället för att göra något vettigt. Riktigt trevligt faktiskt. Jag var med och tillagade den goda tårtan som brukligt är och denna gången så är jag faktiskt nöjd. Jag fick se till så att det inte blev några aprikoser på bara men det var lätt ordnat. Nu är det semester en vecka innan det börjar igen. Inte mycket tid för ledighet men det duger åt mig.Fast om sanningen ska fram så är min sysselsättning bara 5 timmar i veckan så det är väl kanske inte semester som andra menar det?

Jag ringde till mitt eu-projekt idag och bestämde när jag skulle börja, det blir den 10:e augusti om allt går som det ska. Det ska verkligen bli kul att vara tillbaks till verkligheten och att få träffa lite nytt folk. Det verkar vara riktigt positivt ställe som jag inte annat kan tänka mig än att jag kommer att trivas.

Kyrkklockorna har börjat att slå igen. Jag har tagit tag i min aktion mot det hela och ringt till miljönämnden men han som har hand om området hade semester. Jag  ringde även till Stadsmissionen och hörde om de verkligen behövde ha en klocka som ringde en gång i timmen men där fanns det ingen förståelse. Han påstod att alla kyrkklockor ringer en gång i haltimmen, jävla lögnare. Jag bodde jämte Oskar Fredriks kyrka i 5 år och visst den ringde när det var begravningar och bröllop mm men aldrig att den ringde för att klockan var 15:30. Det skulle inte förvåna mig att de får för sig att ringa i den varje kvart, varför inte? När de ändå är på gång med sin terror. Men enligt farsans kontakt på miljönämnden så har de inte tillstånd att ringa förens till hösten och då bara på dagtid. Usch vad jag ogillar mänskor som itne förstår att de stör. Men jag är stolt över att jag faktiskt har tagit tag i det hela och ringt till olika folk för att få någon ordning på det. Jag har varit otroligt dålig på sådant, synd bara att inget har hänt ännu.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
adopt your own virtual pet!