En bra dag trotts allt.

Det har regnat i massor idag. Jag var ute med mitt paraply, gick till morsan men blev ändå blöt. Mina byxben var för långt ner för att nås av paraplyets räckvidd. Det blåser i Göteborg som inte alls är en bra stad att ha paraply i, det brukar vända sig eller flyga iväg men idag gick det bra.

Nu tittar jag på Swordfish som jag har lånat av min kusin som just nu är i London, vi får hoppas på att inget händer denna helgen :). Den är helt ok hittills även om jag bara har tittat i typ 30 minuter nu innan jag tog en liten paus. Jag  gillar egentligen inte John Travlota så jag brukar inte se filmer som han medverkar i, han ser så plastikopererad ut. Jag ogillar även scientologin som han stöder vilket gjör det ännu mer tacksam att förklara varför jag inte klarar av honom.

Det blixtrade och åskade förut och jag tog inte ut adsl-sladden ur telefonjacket. Undra om det är någon fara för min dator när det åskar? Hoppas inte det.

Imorgon kommer Harry Potter och halvblodsprinsen som är ett självklart köp. Egentligne så är jag väl inte den som gillar HP-böckerna mest men det är alltid bra att få läsa lite på engelska. Jag har läst en bok i svensk översättning och jag blev verkligen besviken, den var inte alls lika bra på svenska som på engelska. Jag ska leta efter det billigaste stället och köpa den på eftersom jag är så snål. Förra boken var billigast hos Åhléns (som aldrig är billiga i vanliga fall) men jag vet bara vad den kostar hos Wettergrens där jag nog köper den eftersom jag gillar den affären.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
adopt your own virtual pet!