Det svåraste.

Silverbullit på den regniga sommarmorgonen passa utmärkt. Började dagen med Marabous Mint krokant (som ju faktiskt särskrivs på förpackningen) och ska snart äta den riktiga frukosten som idag är polarbröd, nog inte det bästa för en diabetiker men jag försöker så gott jag kan.
Det är jättemörkt ute, känns väldigt konstigt att ha uppe persiennerna så här tidigt utan att blommorna bränns ihjäl.

Dagens outfit är Jeans, t-shirt, strumpor, tröja. Det är stilrent och snyggt utan att bli för mycket.

Punkband stoppas av Chalmers
står det om i GP. Bara för att det inte passar ihop med kårens jämställdhetsarbete? Och vad har en konsert med det att göra? Det låter som att någon är jätterädd att få Margareta Winberg efter sig. Eller någon annan av könsmaktsordningens sveriges elitfeminister. Samma sak fast för längesedan var när The Iron Maiden släppte The Number of The Beast som genast blev satanistförklarad av världens alla kristna. Utan att lyssnat på vad de sjunger om så är det självklart att Maiden måste vara satanister. Nu sålde de bara massor med skivor pga det hela men saken är ändå den att Maiden aldrig har varit satanister och om de kristna visste något om gruppen så skulle de inte ens kommit på tanken från början.

Censur och ännu mindre yttrandefrihet är tyvärr något vi kommer att se mer av i Sverige i framtiden. Jag bara väntar på att de ska pipa bort svordomarna i tv (vilket redan har hänt) pga att de stackars barnen kan höra dem.



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
adopt your own virtual pet!