Min sista vanliga dag.

Jag ska försöka att hålla igen men det är verkligen inte lätt.
Igår såg jag på Harry Potter ,3, prisoner of Azkeban. Inte lika dålig som jag hade kunnat tänka mig men inte världens bästa film heller. Det gick väldigt snabbt och det saknades väldigt mycket vilket kanske är en självklarhet eftersom det är en jättetjock bok men inte så speciellt lång film.
Föresten så är nog inte boken så speciellt bra den heller.
Rockbjörnen har delats ut, men vem bryr sig? Det är samma visa varje år i AB, det står om hur bra de som vinner tycker att priset är eftersom det är folket som har röstat. Jag tycker det är lite tramsigt med denna självgodhet som dagens kvällstidningar gärna visar upp. Ett pris där Gyllene Tider vinner allt är helt enkelt inte bra. Sämre band finns men de ligger ändå där bland bottenskrapet och försöker göra något som säljer. Det märks att reklamradio och mtv/ztv är de som styr vad som vinner, det är inte ofta band som inte är med där kan vinna.
Nästa år ska jag ha min egen kampanj så jag kan vinna alla kategorier.
Igår var det även någon idrottsgala. Jag fattar itne varför skiten ska visas på tv för. Vem bryr sig? Sport är bland det tråkigaste som går att titta på. Att sen alla tv-kanaler väldigt gärna kan lägga om i sina tablåer när det är någon idrott som ska visas är skandalöst. Varför finns det inte något bra musikprogram i alla tv-kanaler? Livekonserter? Behind the music-saker? Det är sådant som är intressant, men det är väl för dyrt när pengar ska läggas på damfotboll eller varför inte curling, det är något som alla kan gilla.
Graven är det bästa programet just nu, kanske för att det är ett av få tv-program jag följer. Det ska bli riktigt spännande två avsnitt som avslutar fallet nu hoppas jag. Det är bra skådespeleri, spännande manus och bra personer så det är väl allt man kan begära?
Mtv:s misshandlade serie the Assisten med Andy Dick är något som någon svensk kanal borde köpa in, den har allt som bra tv kan erbjuda.



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
adopt your own virtual pet!