En vanlig onsdag.

Jag har inte en aning om något, det är inte ofta jag erkänner det men idag gör jag ett undantag.
Jag är pretantiös och jag vet tyvärr för mycket för mitt eget bästa.

Idag var det arbete som gällde igen. Två och en halv timmas hårt slitande. Jag blir bättre och bättre på det för varje gång men jag har långt kvar till max. Jag ska gå på matlagningskurs/matlagningslärning, på tisdagar och det börjar första tisdagen i februari. Det ska bli jäkligt spännande och skönt att deltaga i något sådant. Jag vill verkligen utveckla mitt matlagande och bli bättre framför allt på vardagsmaten. Jag tycker det är skittråkigt att laga mat ibland och det beror på att jag inte kommer på något att göra så lite idéer är aldrig fel att få några.

Varför inte börja spela lite internetspel? Det har aldrig skadat någon och  de skapar någon timmas utfyllnad när man som mest behöver det.
Det första spelet är
Project rockstar  som är ett managerspel, inget vanligt managerspel där du får sköta om ett lag i någon sport nej här får du tala om får dina rockstjärnor vad de ska göra.
Det finns massor av saker att tänka på för att du ska få den efterlängtade guldskivan eller varför inte en platinaskiva. Spelet är inte svårt men skapar några minuters underhållning när allt bara är tråkigt.

Det andra spelet hade varit Hattrick men nu orkar jag inte skriva om det. Adressen är iaf  www.hattrick.org. Lycka till.

Nu orkar inte jag mer för jag är trött.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
adopt your own virtual pet!