Allt är så nytt.

Igår ägnade jag mycket tid åt installera min ip-telefoni, innan jag förstod att det jag hade gjort var fel.
Sen tog det inte lång tid förens den var igång. Nu har jag inget mer med Telia att göra och min räkning blir förhoppningsvis lägre.
Jag har knappt märkt av att jag har bytt leverantör och till bredbandstelefoni. Det har ekat lite grand någon gång men annars låter det som vanligt. Jag har hört mycket negativt så jag hade kanske inte så höga förhoppningar, men som vanligt så läste jag väl bara det negativa eller så var det bara de negativa som skrev om det på BBB:s forum. BBB:s forum är fyllt av gnällspikar så jag borde kanske förståt det. Jag har aldrig haft problem med mitt bredband mer där finns det hur många som hellst som skriver hur dumma bbb är. Min teori är att det är de som ska ha massa konstiga program som ska snabba på nedladdningar och öppna massor av portar som får problem.
Igår så fylde jag år, 26 år. Det känns ganska bra men jag var jäkligt trött när jag gick och lade mig och jag sov inte speciellt länge så nu är jag jättetrött. Jag blev bjuden på Sazzi där de serverar italiensk mat, och riktigt gott var det faktiskt. På måndag blir det tårta på jobbet eftersom vi är minst fyra stycken som fyller år i januari. Jag har inte ätit någon tårta i år så jag hoppas att det blir en riktigt god tårta som är en smaksensation.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
adopt your own virtual pet!