Julen är över.

Ja då var julen 2004 över, men snart är det jul igen. Tiden går så snabbt nu för tiden så ett år är ingenting.
Jag har fått min 28":s-tv som är helt fantastiskt i jämförelse med min gamla.
Det är lite synd att text-tv:n suger men det är väl något jag kan leva med?
Surround-ljudet har lurat mig mer än en gång. Det låter verkligen som det är någon i min lägenhet när ljudet inte kommer framifrån tekninkens under måste jag nog säga :). Sådant hade vi inte när jag var liten.
Jag tittade på Garden State för några dagar sedan och det var en jäkligt bra film. Natalie Portman lär ju få en Oskar för hennes rollprestation. Hon var helt fantastisk och borde få alla priser hon kan få.

Jag har ätit massor hela julen men det konstigaste åt jag nog i torsdags. Då blev det julskinka som var gjord av vildsvin. Det har jag aldrig ätit förut men det var faktiskt riktigt gott. Mycket sötare än vanlig skinka och även mycket torrare. Säkert mycket nyttigare också eftersom de inte är fullproppade med antibiotika eller andra saker som jag tror att uppfödarna göder sina grisar med. Jag har haft riktigt trevligt i jul, något som jag inte brukar känna. Det är alltid stress och allmän ångest men i år har allt varit lugnt och faktiskt trevligt.
I går var jag hemma hos morsan där jag åt kalkon som blev någon slags brytning rent smakmässigt mot allt annat jag har ätit i jul.
Något som är typiskt för mig annars är att jag äter godis på morgonen i juletider. Det blir alltid choklad över och nu så här på annandagen så är det de äckliga bitarna som jag har ätit och det märks. Jag har mått skitdåligt hela dagen. Lite illa sådär och det är inte alls trevligt. Imorgon ska jag dock ta tag i livet igen och bli en bra mänska igen :).

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
adopt your own virtual pet!